Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Du er her: 

Kvinden og kaldet

- en rejse i faster Sofies fodspor. I året 1919 ankom danske Sofie Dolmer til Indien for at følge det kald, hun havde fået, til at arbejde som lægemissionær.

Nogle år senere giftede hun sig med inderen Sundram og blev med tiden Achima, bedstemor, i en stor indisk familie. 100 år senere fulgte Anne og Sophie Dolmer i hendes fodspor til Indien. De besøgte familie, der stadig kunne huske Sofie og de talte med Indere, de mødte, om tro og kald, om kvindeliv og samfundsliv. Samtidig blev det også en ”indre rejse” for mor og datter med mange samtaler undervejs – både om kultursammenstød og om identitet; hvad det betyder at have en tro og hvordan troen kan forme vores liv. Ved foredraget til Højskoleformiddag i Ikast kommer de i deres foredrag med lyd, fotos og fortælling både omkring Sofies historie og mødet med Indien i dag og inddrager også deres egne overvejelser og oplevelser.

Højskoleformiddag 29. oktober kl. 10.00 i Ikast Kirkecenter v. Anne og Sofie DolmerAnne Dolmer er sognepræst i Brande og Sophie er bachelor i nordisk litteratur og religionsvidenskab.

Del dette: