Genbrug af konfirmationstøj

I Ikast-Brande kommune samles brugt konfirmationstøj ind. Konfirmationskjoler, habitter, blazere osv. behøver ikke samle støv i skabet, men kan få sig endnu en fest.

Konfirmationstøj kan nemlig genbruges, og alt behøver ikke være splinternyt for at være godt.

Derfor er der brug for venlighed og giversind fra tidligere konfirmander, sådan at både trængte familier og familier, der synes godt om genbrugstanken kan købe et sæt tøj til meget billige penge. For de familier, hvor der ikke er så mange penge at gøre med, gives der hermed en god mulighed for at spare en større udgift til konfirmationstøjet i foråret.

I Ikast-Brande kommune samles brugt konfirmationstøj ind, og det kan afleveres til Kirkens Korshærs Genbrug i Ikast eller Røde Kors Genbrug i Brande og i Ikast.

Tøjet kan også indleveres til de lokale præster/kirkekontorer i Ikast-Brande kommune, som vil viderebringe det, og ellers kan man kontakte diakonipræst Birthe Møberg på tlf. 23342790.

Tøjet kan købes i genbrugsbutikkerne fra januar 2019.

Del dette: