1. søndag i advent 2020 tiltræder det nye menighedsråd, er du et af de nye medlemmer i Ikast menighedsråd?

Funktionsperioden for det kommende menighedsråd i Ikast nedsættes til to år.

Biskoppen for Viborg stift har godkendt dette ønske fra Ikast menighedsråd.

Det vil sige at der igen vælges medlemmer til Ikast Menighedsråd i 2022, og rådets medlemmer vil da have mulighed for at genopstille eller udtræde af rådet efter 2 år og ikke som normalt 4 år.

Orienteringsmøde tirsdag 18. august kl. 19.00.
Her er der mulighed for at høre om menighedsrådets arbejde. Hvilke opgaver har det nuværende menighedsråd været igennem, og  hvad kan du som nyt medlem af rådet få indflydelse på i den kommende periode. Der er mange forskelligartede opgaver for et menighedsråd, og der vil på mødet  blive orienteret om de enkelte udvalgs opgaver. Der bliver også rig mulighed for debat og ideer til  visioner for det kommende menighedsråd.

Valgforsamling  tirsdag 15. september kl. 19.00.
På mødet opstilles og præsenteres kandidaterne inden der ved skriftlig afstemning vælges et nyt menighedsråd, som skal virke i to år.
Dagsorden for mødet kan ses på www.ikastkirke.dk

I tilfælde af valg afholdes det tirsdag 6. oktober.

Møderne afholdes i Ansgarsalen i Ikast Kirkecenter.