Dåb i Ikast Kirke

Når man ønsker dåb henvender man sig til den præst, i hvis distrikt man har bopæl, eller den præst, der har gudstjeneste den søndag man ønsker dåb.

Gudstjenestekalender

Man er også velkommen til at kontakte kirkekontoret, hvor Kordegnen er klar til at hjælpe.

Midtbyen, Ikast Sogn –  Poul Erik Knudsen eller Birthe Møberg
Vestbyen, Ikast sogn og Faurholt – Karin A. Vestergaard.
Østbyen, Ikast Sogn – Jens Peter Garne. (Har orlov til 15. marts 2019. Anders Kaufmann er ansat som afløser).

Kontaktoplysninger til præst finder du her

Lørdagsdåb i Ikast Kirke.

Ud over ved søndagens gudstjeneste kl. 10.00 som kaldes højmesse,  er det også muligt at få jeres barn døbt ved en dåbsgudstjeneste.

Følgende lørdage tilbydes dåb:

Den 10. november 2018 og den 2. februar 2019 (Der kommer flere datoer i 2019)

Dåbsgudstjenesten begynder lørdag kl. 11.00 i Ikast Kirke.

Ønsker dåbsfamilien at gøre brug heraf, sker det også ved henvendelse til Ikast Kirkekontor.

Hvad skal barnet hedde ?

Alle børn skal navngives senest 6 måneder efter barnets fødsel. Navngivningen ske ved dåb eller med NemId på www.Borger.dk

Godkendte fornavne kan ses på: www.ast.dk

Få svar på spørgsmål og læs mere om dåb på www.folkekirken.dk

I er altid velkommen til at kontakte Ikast Kirkekontor for personlig vejledning.