Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular

Godmorgen-telefonkontakt

Hvorfor en Godmorgen-telefonkontakt?

Bor du alene og er interesseret i en daglig kontakt, så kan det måske være en hjælp med en venlig godmorgenstemme i telefonen.

Hvordan fungerer Godmorgen-telefonkontakt?

Hver morgen mellem kl. 8 og 9 ringer lederne af Folkekirkens Café & Dagligstues Telefon-kontakt til dig for en kort samtale, om alt er vel hos dig.Bor du alene, og er der brug for en daglig kontakt, så kan det måske være en hjælp med en venlig godmorgen-stemme i telefonen.

Der registreres kun adresse og telefon-nummer, og alt, hvad man taler om, forbliver fortroligt.

Hvis der ikke svares!

Bliver telefonopkaldet ikke besvaret, prøver man igen nogle gange, og bliver der ikke kontakt, undersøger lederne sagen.

Rent praktisk

Det vil være en fordel, at lederne har et telefonnummer til familie eller venner, som kan følge op på et ubesvaret opkald.

Hvem kan være med i Godmorgen-telefonkontakt?

Alle enlige - kvinder og mænd - som ønsker sikkerhed for, at de daglig kontaktes, kan være med.

Hvad koster det at være med i Godmorgen-telefonkontakt?

Det er gratis at være med i telefonkontakten og modtage opkaldet.

Ved ferie og lignende

Hvis en person er udrejst, på sygehus eller har andet fravær, skal lederne have besked, så man ikke

ringer forgæves.

Hvordan kommer man med i Godmorgen-telefonkontakt?

Man kan melde sig til Folkekirkens Café & Dagligstue - tlf. 9725 0475 eller til lederne af telefonkontakt

Petrea og Ejner Andersen tlf. 9715 4163.