Godmorgen-telefonkæde

Bor du alene, og er der brug for en daglig kontakt, så kan det måske være en hjælp med en venlig godmorgen-stemme i telefonen.

Hvordan fungerer en Godmorgen-telefonkæde?

Den fungerer ved, at der hver morgen startes en kædereaktion. Det vil sige, at lederne af Folkekirkens Café & Dagligstues telefonkæde ringer til første person i kæden.

Vedkommende ringer så til den næste i kæden, og den sidste i kæden ringer tilbage til lederne for at bekræfte, at alt er i orden.

Der registreres kun adresse og telefonnummer, og alt, hvad man taler om i telefonkæden, forbliver fortroligt.

Hvis én ikke svarer!

Hvis der ikke skabes kontakt til én i kæden, ringer du tilbage til lederne, og de vil så undersøge sagen og fortsætte kæden.

Rent praktisk

Det vil være en fordel, at lederne har et telefonnummer til familie eller venner, som eventuelt har en nøgle til dit hjem og kan kontaktes, så man ikke behøver at slå unødig alarm.

Hvem kan være med i Godmorgen-telefonkæden?

Det kan alle enlige - kvinder og mænd - som ønsker sikkerhed for, at de daglig kontaktes.

Hvilket tidspunkt på dagen starter Godmorgen-telefonkæden?

Hver morgen mellem kl. 8.00 og 8.30 vil du blive ringet op, og du skal så med det samme ringe videre til den næste i kæden, som du har et telefonnummer på.

Hvad koster det at være med i Godmorgen-telefonkæden?

Godmorgen-telefonkæden er gratis og koster kun en daglig opringning til den næste i kæden.

Ved ferie eller lignende.

Hvis en person i kæden er bortrejst eller

på sygehus eller andet, skal det straks

meddeles lederne, så der ikke slås unødig

alarm, fordi telefonen ikke bliver taget.

Hvordan melder man sig til, Godmorgen-telefonkæden?

Du melder dig til Folkekirkens Café & Dagligstue -

tlf. 97 25 04 75 og oplyser navn og telefonnummer

eller til lederne af telefonkæden Petrea og Ejner Andersen,

tlf. 97 15 41 63.

Alle er velkomne til at være med.