Den 5. hånd!

I vores by findes der ikke så få mennesker, som ikke har noget netværk eller pårørende. Tid til anden, bliver jeg kontaktet af hjemmeplejen, en sygeplejerske eller en anden person, hvor der er behov for hjælp til at løse en praktisk opgave.

Derfor er der brug for mennesker, der i ny og næ kan bidrage med en praktisk tjeneste. Evt. en mindre flytteopgave, - at hjælpe med at rokere møbler rundt i en lejlighed, når der skal pleje hjælpemidler ind - et følgeskab til en undersøgelse på et sygehus, ja - opgaverne kan være mange, og som oftest er det en lejlighedsvis opgave hos den enkelte person.

Som koordinator for Ikast Kirkes Besøgstjeneste vil jeg gerne kunne kontakte nogle mennesker, der kan og vil være til rådighed for en given opgave, dog ude at være bundet. Man kan sige til eller fra til den enkelte opgave, og jeg forsøger så at kontakte andre. Har du lyst og mulighed til at få dit navn på listen, så kontakt koordinator for Ikast Kirkes Besøgstjeneste.

Jens Erik Skals træffes på tlf. 23 88 90 74 eller send en mail på: besoeg@ikastkirke.dk