Klik på billedet for at se det i stor størrelse.

BUSK gudstjeneste 29. oktober 2017

BUSK – træ - børn og lagkage

Årets tema for BUSK gudstjenesterne 2017  i store dele af Danmark var ”Fest”.

Og det var det også i Ikast Kirke.

Kirken var pyntet med blomster, flag, vimpelranker allerede inden gudstjenesten startede, - og i starten af gudstjenesten kom mere pynt til via FDF´erne, som havde lavet flotte guirlander, kirkekoret der gik rundt og pustede sæbebobler ud over menigheden, og minikonfirmander og andre børn, der pustede serpentiner ud i kirken.

Et hjertetræ var i dagens anledning placeret inde i kirken med rodklump og jord. Ved fælles hjælp fik børnene, sidst i gudstjenesten, træet båret ud på kirkegården, hvor det – i anledning af Reformationsjubilæet – blev plantet. Ivrigheden var stor hos børnene, som havde travlt med skovle, spande og vandkander – og alle kan nu glæde sig til foråret, hvor hjertetræet med sine blodrøde og hjerteformede blade vil stå som en del af historien og fortællingen om Luther i år 1517 og Ikast Kirkes menighed i år 2017.

Som en afrunding på en festlig gudstjeneste blev der serveret Luther lagkage til alle.

Koncert 26. september med "Byens mange kor"

Høsttorvedag 15. september 2017

Torvetræf 24. august 2017