Jobbørs - bliv frivillig i Ikast Kirke

Frivillige søges…… Har du lyst til at hjælpe i Ikast Kirke? Så har vi måske lige en opgave for dig.

Ikast Kirkes mange aktiviteter kan kun gennemføres fordi, vi har så mange mennesker fra menigheden, der vil hjælpe os.

I følgende aktiviteter og tilbud er der frivillige involverede sammen med kirkens personale:

Besøgstjenesten, Børnekirke, Skole-Kirke-Projekter, Legestue, Minikonfirmand-forløb, Børn Bibel og Boller i karry gudstjenester, BUSK-gudstjenester, Kirkekaffe, Fastelavnsgudstjenester, Rytmiske gudstjenester mm. OG! - vi kan altid bruge flere hænder!

Vi har opgaver der kører jævnligt over en periode - der er ad hoc opgaver, som foregår én gang årligt - som løses ugentligt - som er i forbindelse med børn - som er i forbindelse med ældre mennesker - som er administrative - som er praktiske - kan være forberedelser til et arrangement

Har du lyst til at være en del af det frivillige arbejde ved Ikast Kirke, vil vi meget gerne byde dig velkommen i det fællesskab, som ofte vokser ud af et arbejdsfællesskab.

Er du interesseret i en opgave - eller i at høre mere om opgaverne,så kontakt sognemedhjælper, Britta Hald Vestergård.

Har du lyst til at tage del i besøgstjenesten, så kontakt kontaktperson for Besøgstjenesten Verner Madsen

Del dette: