Har du lyst til at være frivillig ?

14.07.2017

- så kan Ikast Kirke bruge din hjælp! Meget af det vi som kirke tilbyder, ville ikke være muligt uden frivillige som hjælper os. Vi har mange aktiviteter i kirken, og meget af det vi gør er kun muligt, fordi der er søde og engagerede mennesker, som har lyst til at give en hånd med.

Ved gudstjesten om søndagen er det frivillige der servere kirkekaffe og frivillige der står for "Børnekirke" for de mindste.Til forældre arrangementer, står der frivillige i køkkenet og laver dejlig mad. Ved andre større arrangementer er der altid nogen, der hjælper med alt det praktiske og ikke mindst er vores menighedsråd alle frivillige, som bruger deres tid på at lave kirke i vores sogn.

Det er vi utrolig glade for!

Både fordi det er fantastisk at arbejde sammen med frivillige, som lægger deres tid og energi i det fælles projekt, det er at være kirke, og fordi det gør nye aktiviteter mulige; Jo flere der vil være med, des længere når vi.

Vi har mange forskellige opgaver hvor vi bruger frivillige kræfter, og vi har sikkert også en opgave der passer til dig.

Har du fået lyst til at være med i dette fællesskab, vil vi meget gerne du kontakter en af vores præster eller ring eller skriv til vores Sognemedhjælper som kan tage en snak med dig om hvad du gerne vil hjælpe med.

Se også hvad besøgstjenesten søger frivillige til.

Del dette: