Middag på Tværs/Cross-cultural dinner

Middag på Tværs er et program hvor alle, store og små, migranter, flygtninge og fastboende
danskere er inviteret til at deltage.
Medbring gerne en ret mad fra dit hjemlands køkken. Vi deler maden med hinanden og spiser sammen, synger, snakker og leger.
Der inviteres til Middag på Tværs fire gange om året, i Ikast Kirkecenters store sal, og til en søndagsudflugt, om sommeren.
Kom og vær med i et fællesskab, der kan opbygge venskaber på tværs af sprog, religion og hjemland.

Fredag 1. september var vi samlet til Middag på Tværs

Ikast Kirkes internationale møde. En aften hvor mange forskellige nationaliteter, kulturer og mennesker mødtes i et fællesskab på tværs af netop disse forskelligheder.

Aftenen bød på lækkert Ta` selv bord med mad fra flere kontinenter. Med masser af lækker mad, glade smil og lyst til at smage på hinandens mad var der en god stemning blandt de fremmødte. Senere deltog alle i et løb i haven - her skulle man lave forskellige aktiviteter, samle frugter ind og til sidst, gruppevis, lave sin egen frugtsalat. Frugtsalaten blev nydt med kaffe og the til - rundt om bålet, og efter en aftensang - også ved bålet, var det tid for at gå hjem efter en dejlig aften.

Næste Middag på Tværs er 17. november 2017. Velkommen.